Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor een drinken van een kopje koffie en een goed gesprek!

Zekerheid & garantie

Aannemersbedrijf Wassink is aangesloten bij diverse brancheorganisaties.

Wij zijn lid van Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven. Bouwbedrijf Nederland geeft advies, marktinformatie en heeft verschillende online diensten. Dat biedt u als opdrachtgever de zekerheid dat u met een betrouwbaar kwaliteitsbedrijf in zee gaat. En dat we optimaal zijn toegerust om uw project(en) naar wens te laten verlopen.

Zekerheid met Bouwgarant

Bouwgarant geeft u als opdrachtgever garantie op verbouw- en onderhoudswerk. De bouwgarantie is een initiatief van de stichting Bouwend Nederland. De Stichting BouwGarant is verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan.
Met een BouwGarant-aannemer krijgt u een aantal zekerheden. De aannemer voldoet aan een aantal helder omschreven eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid.

BouwGarant-aannemer ben je alleen als je over de juiste vakdiploma’s beschikt en de noodzakelijke verzekeringen hebt afgesloten. Dat verzekert u ervan dat u een vakman in huis haalt.
Gaat er toch iets mis, dan hanteert de BouwGarant-aannemer een vaste procedure voor de behandeling van klachten. Komen aannemer en klant er samen echt niet uit, dan kan contact worden opgenomen met de BouwGarant Servicedesk.

Naast Bouwgarant bieden wij onze klanten extra zekerheid, met de VerBOUWgarantie. Dit exclusieve BouwGarant-product kan worden afgesloten voor verbouw, onderhoud en renovatie. Het biedt u onder meer garantie op de constructie en het herstel van opleveringsgebreken. Voor de VerBOUWgarantie wordt een kleine premie in rekening gebracht, die is gebaseerd op de hoogte van de aanneemsom.

Investeren in de toekomst

Aannemersbedrijf Wassink  is erkend Fundeon-leerbedrijf. Jongeren die het vak in willen, doen bij ons praktijkervaring op. Zo kunnen we ook in de toekomst bouwen op voldoende opgeleide en vakbekwame medewerkers.