Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor een drinken van een kopje koffie en een goed gesprek!

Dakkapellen en dakramen

Dakkapellen

Het is belangrijk om deze en andere zaken goed op een rij te hebben voordat u een aannemer in de arm neemt. Wij helpen u graag met een advies op maat, met als uitgangspunt uw wensen en budget. Met een dakkapel creëert u extra licht en ruimte in uw woning. Wilt u weten welk type bij uw woning past, of twijfelt u over de juiste grootte? Wij adviseren u over de mogelijkheden.

Wij kunnen uw dakkapel vervaardigen naar uw specifieke wensen. De dakkapel wordt op elke gewenste maat gemaakt en geleverd,  in hout en/of kunststof, met een schuin of plat dak. U kunt kiezen uit twee varianten:

  • een dakkapel die we traditioneel op het dak bouwen;
  • een kant-en-klare Prefab-variant, die binnen 1 werkdag op het dak wordt geplaatst.

Het is belangrijk om na te gaan of u in uw woonplaats al dan niet een vergunning nodig heeft, voor het (laten) plaatsen van een dakkapel. Moet er een bouwvergunning worden aangevraagd, dan verzorgen wij dit graag voor u.

Dakramen en dakvensters

Met een dakraam of dakvenster haalt u meer daglicht in huis en uw zolderruimte of slaapkamer lijkt groter. Ventilatie en energiebesparing zijn aspecten waar u bij het kiezen van zo’n raam of venster goed op moet letten. Natuurlijk kunt u ook uw oude dakraam of dakvenster door ons laten vervangen. Dat zorgt voor betere isolatie in de winter, voor meer comfort en minder energieverbruik onder uw schuine dak.
Wij leveren en plaatsen o.a. Velux-dakramen en -vensters voor u.