Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor een drinken van een kopje koffie en een goed gesprek!

Verbouw

Wij doen het graag voor u

Uw smaak, woonwensen en/of leefomstandigheden kunnen veranderen. Dan is het tijd voor aanpassing aan die veranderde eisen en omstandigheden. Een verbouwing –  renovatie of restauratie –  kan een flinke impact hebben.Gaat u zelf aan de slag, of besteedt u de werkzaamheden uit?

We denken graag met u mee en realiseren een bouwplan dat optimaal aansluit op uw individuele wensen: uw slaapkamer uitbreiden of vergroten met een dakkapel, uw keuken of woonkamer laten uitbreiden, een extra verdieping op uw huis of garage of uw garage uitbouwen, een kelder onder uw huis, een slaapkamer met badkamer op de begane grond maken; we kunnen het allemaal!

Uw wensen de ruimte

Het is fijn als uw dagelijkse reilen en zeilen tijdens een verbouwing zo veel mogelijk kan doorgaan. Ook daarmee houden we natuurlijk rekening. Uw wensen krijgen volop de ruimte. We spreken alle werkzaamheden vooraf uitvoerig met u door, zo weet u wat u kunt verwachten. De gemaakte afspraken komen duidelijk op papier, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Tijdens het hele verbouwingstraject heeft u een vaste contactpersoon, bij wie u terechtkunt met al uw vragen.