Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor een drinken van een kopje koffie en een goed gesprek!

Over ons bedrijf

Thuis in bouwen en wonen

Aannemersbedrijf Wassink Halle is inmiddels ruim 75 jaar thuis in bouwen en wonen. We hebben onze visie en werkwijze in de loop der jaren steeds aangepast aan de (eisen van de) tijd. Overgegaan van vader op zoon, begonnen we in de particuliere bouw, maar inmiddels kunnen ook bedrijven in diverse andere sectoren – waaronder de agrarische bouw – al jarenlang op ons rekenen. Ons werkgebied is met name de Regio Achterhoek & Liemers, maar ook daarbuiten werken we graag aan uiteenlopende opdrachten.

We denken met u mee, van ontwerp tot oplevering. Daarbij gaat het niet alleen om de diverse fasen van het bouwproces, maar om zaken die daaraan voorafgaand moeten worden geregeld. Denk aan: ontwerp, tekenwerk, aanvragen bouwvergunning bij de gemeente, enzovoort. We regelen dit graag voor u. Dat doen we in nauwe samenwerking met particulieren en bedrijven, woningbouwverenigingen/corporaties en diverse Gemeenten in de regio en daarbuiten.

Ons team

Kleinschaligheid en betrokkenheid staan bij Aannemersbedrijf Wassink voorop. We werken met een klein team, met korte lijnen en duidelijke afspraken. Onze medewerkers zijn met het bedrijf meegegroeid en deels door ons opgeleid via het opleidingsbedrijf. De meesten werken al jaren bij ons. Ze zijn vakbekwaam, allround en betrokken. Qua diensten staat meedenken met de klant bij ons centraal. Onze medewerkers zijn vakbekwaam, allround en betrokken. We beheersen het gehele bouwproces: van ontwerp en vergunningsaanvraag, begeleiding en installatie(s), tot het uiteindelijke bouwen.